Prenumeration och hemleverans av grönsakskassar

2017 fortsätter jag att leverera grönsakskassar via prenumeration och kompletterar med en mindre kasse!

Antalet kassar är nu fyllt så det går inte att beställa längre - Välkommen tillbaka nästa år!

 

Från och med 2017 kompletterar jag utbudet med en mindre kasse och kommer att ha två storlekar på kasse att välja bland.

Lilla kassen = Innehåller 6-8 olika sorters grönsaker med en vikt om ca 2,5-3,5 kg.

Stora kassen = Innehåller 9-11 olika sorters grönsaker med en vikt om ca 4-6 kg.

Alla grönsaker är självklart ekologiska och nyskördade.

Vem kan beställa?

Du som bor eller på annat sätt har leveransadress och kan ta emot din leverans i Ockelbo, Sandviken, Gävle och Hamrånge med omnejder har möjlighet att beställa prenumeration.

Hur mycket kostar det?

Lilla kassen kostar 200 kr/st

Stora kassen kostar 250 kr/st

Alla priser är inklusive moms.

Betalning sker vid tre tillfällen mot faktura. Varje faktura omfattar 4 st kassar. Betalning i slutet av augusti, september och oktober..

Du kan välja mellan e-faktura som skickas till din e-postadress eller brevfaktura. Vid brevfaktura tillkommer 25 kr i faktureringsavgift.

Hur sker leverans och frakt?

Kassarna levereras en gång per vecka. Ett mera detaljerat körschema kommer att erbjudas när antalet prenumeranter är fastställt

Vid leverans ställer jag varorna på den plats Du angett vid beställningen.

Det går också att hämta kassarna på min gård.

Om ni är minst 5 st (5 kassar) och kommer överens om ett gemensamt utlämningsställe sker leveranserna av kassar fraktfritt. Detsamma gäller naturligtvis om Du hämtar Din kasse på min gård. Vid färre kassar till spridda adresser tillkommer frakt om 50 kr per leverans.

Hur beställer man?

Du kan ställa förfrågan om prenumeration på flera sätt:

  • Fyll i formuläret på bolegronsaker.se
  • Skicka ett e-postmeddelande till info@bolegronsaker.se och uppge namn, leveransadress, telefonnummer, e-post, om du vill ha e-faktura eller brevfaktura (faktureringsadress i det senare fallet) och eventuella önskemål om var kassen ska placeras vid leverans.
  • Ring mig på 073-0356909
  • Skicka via brev till Böle Grönsaker i Ockelbo, Bölevägen 58, 816 30 Ockelbo

Jag tar sedan kontakt med dig och tillsammans kommer vi överens om detaljer. Jag skickar sedan en bekräftelse på din beställning på något av ovan sätt.

Reklamationer

Om jag av någon anledning inte kan leverera din kasse så återbetalar jag pengarna till ditt bankkonto. Eventuella dåliga varor ska reklameras omgående. Jag kan tyvärr inte ta ansvar för varor som kan komma att förstöras om de får stå utan kylförvaring längre tid än samma dag som leveransen sker. Du reklamerar genom att skicka ett mail till adressen info@bolegronsaker.se eller ringa mig på telefon 073-0356909. Vid reklamation kompenseras bortfallet av varor vid nästa leverans.

 

 

Beställning via formulär (även plats för frågor)

För att jag ska kunna planera leveranserna är det bra om du gör din beställning så snart som möligt.Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.